Website op maat, een must 

Je hebt een bedrijf, maar geen website? Hmm, geen goed idee in dit digitale tijdperk. Vaak vormt je website de eerste kennismaking van een mogelijke klant met jouw bedrijf. En een slechte eerste indruk maken wil niemand, toch? 

Compsessed Group bouwt in vier stappen het ideale digitale visitekaartje voor je bedrijf: een krachtig online platform dat jouw producten, diensten en merk op een mooie manier presenteert. Als een volleerde bodyguard beschermen we je online zaak tegen alle mogelijke bedreigingen. Wedden dat een professionele, op maat gemaakte website je onderneming een stevige boost geeft? 

Website Compsessed Group

Stap 1: Een stevig vooronderzoek

Al eens geprobeerd om geblinddoekt een doel te raken? Veel succes, want makkelijk is het niet. Je doelgroep bereiken, begint met die mensen goed te kennen. Daarom bekijken we eerst wie je mogelijke klanten en concurrenten zijn. Ook het bepalen van de juiste zoekwoorden is cruciaal. Deze eerste fase is essentieel om heel gefocust én efficiënt een aantrekkelijke en functionele website te bouwen.

Stap 2: Esthetisch en gebruiksvriendelijk design

Hoe moet je website eruit zien? Op een moodboard pinnen we een aantal leuke ideeën vast, die volledig aan jouw vereisten voldoen. Door regelmatig overleg passen we het ontwerp aan tot jij er helemaal tevreden over bent. Daarnaast helpen we je graag met de invulling van de inhoud, via gespecialiseerde copywriters, fotografen en videoprofessionals. Op die manier komen we tot een design dat er piekfijn uitziet en waar de gebruiker erg handig doorheen kan scrollen.

Stap 3: Programmering en ontwikkeling

In deze fase nemen onze ‘die hard’ IT-mensen het voortouw. Zij stomen jouw website klaar in WordPress. Deze omgeving is een koploper inzake gebruikscomfort en flexibiliteit. Bovendien biedt WordPress talrijke mogelijkheden om de website aan te passen. Door de integratie van slimme tools kunnen we perfect zien wie de website zoal bezoekt én hoe ze dat doen.

Stap 4: Updates en onderhoud

Ook als je website online staat, kan je op ons blijven vertrouwen. Via actieve monitoring houden we continu de vinger aan de pols van je digitaal visitekaartje. Zo bekijkt onze expert of de SEO-strategie doeltreffend is en je website dus goed scoort in zoekmachines. Op die manier kunnen we je online zichtbaarheid optimaliseren. We staan ook in voor krachtige beveiliging, actuele updates en uitbreidingen, die ervoor zorgen dat je website meegroeit met je zaak. Door de online trafiek te analyseren, kunnen we – zoals een uitstekende verkeersagent – bijsturen waar nodig.

Je eigen online winkel 

Als je online bezoekers ook digitaal bij je willen winkelen, is een webshop op maat van het grootste belang. Onze gespecialiseerde digitale retail-architecten ontwerpen je online winkel in gebruiksvriendelijke omgevingen zoals WordPress en Shopify. Op die manier is je webshop op elk toestel vlot bruikbaar en genieten je digitale klanten van een comfortabele winkelervaring. ‘Droge voeding? De digitale kassa, meneer. Droge humor? Onbetaalbaar.’ 

Niet gevonden waar u naar zocht?

Questiomark

Support & Consultancy

Betrouwbare assistentie voor probleemoplossing, systeem- en netwerkbeheer, implementatie, roll-out en training.

Security

Beveiliging

Ervaar topbeveiliging. Wij bieden cloud & fysieke backup & restore, meervoudige authenticatie, wachtwoordbeheer en antivirus.

Website

Websitecreatie

Laat jouw merk stralen met op maat gemaakte, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke websites die indruk maken.

Software

Digitale workflow

Verhoog je productiviteit met M365 en MS Dynamics, topsoftware voor jouw bedrijf.

AI Icoon

AI - Copilot

Met Copilot optimaliseer je de workflow en verhoogt de productiviteit van jouw team door middel van artificiële intelligentie.

Hardware

Digitale apparatuur

Complete hardwareoplossingen: van laptops en desktops tot randapparatuur en mobiele apparaten.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Compsessed Group
Hallo👋
Hoe kunnen we je helpen?