Handig papierloos werken met Microsoft 365

De 21ste eeuw is die van de digitale workflow. Documenten automatisch opslaan en online archiveren gebeurt veilig, handig én supersnel. Dat geldt zeker als je Microsoft 365 (M365) gebruikt. Met handige applicaties zoals Outlook, Teams, OneDrive en SharePoint is M365 het perfecte digitale platform voor efficiënte samenwerking en vlotte communicatie. Het maakt niet uit of je je in dezelfde ruimte, dan wel op verre afstand van elkaar bevindt: Werk tot 40% sneller.

Eindeloze meetings, rapporten schrijven, een berg manueel werk, voortdurend schakelen tussen elvendertig apps en platformen: de moed zou je al in de schoenen zinken nog voor je eraan begint. Met M365 bespaar je jezelf uren tijd en stijgt je productiviteit enorm.

Dankzij de vlotte digitale communicatie is er minder nood aan fysieke vergaderingen. Tools voor de automatisering van terugkerende taken zorgen ervoor dat je bijvoorbeeld sneller rapporten maakt en mails verstuurt. Je vindt ook sneller je documenten terug in deze goed beveiligde omgeving. 

Het softwarepakket bevat met Outlook slimme functies voor efficiënt mailbeheer. Daarnaast laat het programma op een eenvoudige manier toe je agenda en taken te beheren. Een ‘to do’-lijstje met duidelijke prioriteiten opstellen was nog nooit zo simpel. Op die manier kan je je concentreren op wat écht belangrijk is. Daar wordt iedereen gelukkiger van, toch? 

Integratie met andere systemen

Tafeltennis speel je het liefst in je vrije tijd en niet op je werk. Dankzij M365 hoef je niet langer voortdurend te pingpongen tussen verschillende apps. Het softwarepakket is gemaakt om vlot met andere IT-systemen te communiceren. De integratie met CRM-systemen en de Microsoft Dynamics-omgeving maakt het bijvoorbeeld mogelijk om klantendata rechtstreeks in M365 te openen en te beheren.

De combinatie van M365 met systemen zoals Asana en Trello maakt het mogelijk om projectmanagement rechtstreeks in M365 te verzorgen. Voor personeelsdiensten is M365 eveneens een verrijking: dankzij de krachtenbundeling met HR-systemen kan je personeelsgegevens direct in M365 beheren en ook alle HR-processen vlot managen. En omdat het in elke onderneming uiteraard om de centen draait, laat M365 zich ook vlot integreren in boekhoudsoftware zoals QuickBooks of Xero.

Compsessed Group transformeerde met succes de bedrijfsprocessen van een klant in de bouwsector door de implementatie van M365 en Copilot. Daardoor beschikt het bedrijf nu over een geavanceerde digitale infrastructuur met extra shared mailboxen en nauwkeurig beheerde rechten. De introductie van SharePoint heeft de documentatie gestroomlijnd en voor meer structuur gezorgd. Dat tilde de samenwerking intern en extern naar een hoger niveau.

Integratie met andere systemen

Digitaal werken hoeft niet zo duur te zijn als je vreest. Je hebt er niet per se je eigen servers voor nodig, integendeel. Dankzij Microsoft Azure beheer je alle data efficiënt in de cloud en geniet je van extra online services en IT-power + uitleg Azure

Microsoft Azure is een online platform waar bedrijven IT-resources kunnen huren en gebruiken, zoals opslag en rekenkracht, zonder te investeren in fysieke infrastructuur. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van Microsoft Azure voor dataopslag, waarbij bedrijven hun gegevens veilig kunnen opslaan in de cloud zonder zelf servers te hoeven beheren. Dit biedt flexibele schaalbaarheid en toegang tot geavanceerde technologieën zoals automatische back-ups en gegevensbeveiliging.

Compsessed Group zet deze omgeving voor je op en zorgt ervoor dat die dagelijks optimaal blijft functioneren, zodat je alle functionaliteiten kunt gebruiken. Laat die data maar over aan de veilige cloud, zodat je onbezorgd kunt genieten van een azuurblauwe hemel. Want we leven gelukkig niet om (M)365 dagen per jaar te werken.

Niet gevonden waar u naar zocht?

Questiomark

Support & Consultancy

Betrouwbare assistentie voor probleemoplossing, systeem- en netwerkbeheer, implementatie, roll-out en training.

Security

Beveiliging

Ervaar topbeveiliging. Wij bieden cloud & fysieke backup & restore, meervoudige authenticatie, wachtwoordbeheer en antivirus.

Website

Websitecreatie

Laat jouw merk stralen met op maat gemaakte, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke websites die indruk maken.

Software

Digitale workflow

Verhoog je productiviteit met M365 en MS Dynamics, topsoftware voor jouw bedrijf.

AI Icoon

AI - Copilot

Met Copilot optimaliseer je de workflow en verhoogt de productiviteit van jouw team door middel van artificiële intelligentie.

Hardware

Digitale apparatuur

Complete hardwareoplossingen: van laptops en desktops tot randapparatuur en mobiele apparaten.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Compsessed Group
Hallo👋
Hoe kunnen we je helpen?