Artificiële Intelligentie,
je nuttige co-piloot

Waarom werken moeilijk maken als het ook makkelijker kan? Bij M365 vinden ze dat ook. Daarom creëerde Microsoft een virtuele AI-assistent. Zeg maar: een digitale butler. Zijn naam? Pilot, ‘Copilot’ voor de  vrienden.

Interessant? Oh ja! Met Copilot werk je eenvoudig, stressvrij en doeltreffender dan ooit. Deze virtuele assistent is een schoolvoorbeeld van artificiële intelligentie op mensenmaat. Vergeet het telkens weer opstarten van repetitieve taken. Copilot automatiseert dit voor jou en bespaart je op die manier een karrenvracht werkuren en liters zweet. Het laat iedere medewerker toe om zich volledig op zijn of haar kerntaken te focussen. De resultaten zijn om bij te likkebaarden: een verbeterde workflow, een hogere productiviteit, een maximale efficiëntie en dus ook lagere kosten. Vier redenen om extra vrolijk van te worden!

Wat mag je van Copilot verwachten?

Copilot in Word

Met Copilot in Word kunnen gebruikers moeiteloos documenten maken en verbeteren met behulp van geavanceerde AI-technologie. Door slimme tekstsuggesties kunnen gebruikers hun schrijfproces versnellen en verrijken, waardoor ze efficiënter kunnen werken.

Copilot in PowerPoint 

In PowerPoint biedt Copilot krachtige ondersteuning bij het samenstellen van presentaties. Met slimme suggesties voor tekst en inhoud kunnen gebruikers boeiende en professionele slides maken, waardoor ze indrukwekkende presentaties kunnen leveren. 

Copilot in Outlook

Met Copilot in Outlook wordt het opstellen en beantwoorden van e-mails een moeiteloze taak. Gebruikers kunnen snel e-mails samenstellen met behulp van AI-ondersteunde suggesties, waardoor ze hun communicatievaardigheden verbeteren en tijd besparen.

Copilot in OneNote 

In OneNote helpt Copilot gebruikers bij het maken van gestructureerde notities en het organiseren van informatie. Met intelligente suggesties kunnen gebruikers hun notities efficiënter organiseren en waardevolle inhoud vastleggen.

Copilot in Microsoft Edge 

Met Copilot in Microsoft Edge krijgen gebruikers slimme suggesties en informatie tijdens het browsen op het web. Of het nu gaat om het vinden van relevante informatie of het opstellen van aantekeningen, Copilot maakt de internet-ervaring productiever en informatiever. 

Office Portaal met Copilot 

De verrijking van het Office-portaal met Copilot zorgt ervoor dat gebruikers toegang hebben tot slimme ondersteuning in verschillende Office-applicaties. Met Copilot binnen handbereik kunnen gebruikers efficiënter werken en betere resultaten halen in hun dagelijkse taken en projecten.

Hoewel Copilot momenteel alleen beschikbaar is in het Engels, vertegenwoordigt het de vooruitgang op het gebied van AI-ondersteunde productiviteitstools. Daarnaast opent het deuren naar toekomstige mogelijkheden voor ondersteuning van meerdere talen, waardoor een nog breder publiek van deze innovatieve technologie gebruik kan maken.

Compsessed Group, manager van jouw Copilot

Fantastisch nieuws: Copilot kan dus ook jouw medewerker worden. Compsessed Group zorgt voor deskundige ondersteuning, staat in voor het beheer van je licentie en biedt je handige trainingen aan.

Voor amper 28,1 € per gebruiker per maand, komt Copilot je team versterken. Een handige en trouwe aanwinst, waarvan je bovendien niet hoeft te vrezen dat hij of zij na verloop van tijd vertrekt.

Vacatures Compsessed Group Team

Niet gevonden waar u naar zocht?

Questiomark

Support & Consultancy

Betrouwbare assistentie voor probleemoplossing, systeem- en netwerkbeheer, implementatie, roll-out en training.

Security

Beveiliging

Ervaar topbeveiliging. Wij bieden cloud & fysieke backup & restore, meervoudige authenticatie, wachtwoordbeheer en antivirus.

Website

Websitecreatie

Laat jouw merk stralen met op maat gemaakte, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke websites die indruk maken.

Software

Digitale workflow

Verhoog je productiviteit met M365 en MS Dynamics, topsoftware voor jouw bedrijf.

AI Icoon

AI - Copilot

Met Copilot optimaliseer je de workflow en verhoogt de productiviteit van jouw team door middel van artificiële intelligentie.

Hardware

Digitale apparatuur

Complete hardwareoplossingen: van laptops en desktops tot randapparatuur en mobiele apparaten.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Compsessed Group
Hallo👋
Hoe kunnen we je helpen?