Digitale apparatuur

Hartstikke goede hardware 

Professionele IT-behoeften vul je in met hoogwaardige apparatuur. Compsessed Group bekijkt samen met jou de meest geschikte oplossing voor jouw bedrijf. Vervolgens zorgen we voor ‘sleutel op de deur’-IT, met een configuratie op maat voor alle werkstations. Met HP Elitebook en Probook garanderen we een uiterst efficiënte werkomgeving.

digitale apparatuur z book

Aangenaam werken in HP

Op een vaste werkplek ontpoppen de desktop computers van HP zich tot de ideale digitale collega’s. Met hun lange levensduur en hun budgetvriendelijkheid zijn ze heel geschikt voor iedereen die duurzaamheid belangrijk vindt.

Compactheid, flexibiliteit en snelheid zijn de grootste troeven van HP Elitebook en HP Probook. Deze krachtige laptops lenen zich uitstekend voor dagelijkse taken zoals e-mails verzenden, het bewerken van Excel- of Word-documenten en het draaien van softwareprogramma’s. 

Voor grafische kracht en rekenvermogen springen de HP Zbooks er bovenuit. Fotografen, videoprofessionals, CAD-tekenaars en REVIT-tekenaars zijn fans van deze toestellen voor hun veeleisende toepassingen, omwille van de creatieve software en de veeleisende toepassingen.

Accessoires en randapparatuur 

Een allesomvattende IT-oplossing vergt meer dan de meest geschikte computer. Met een uitgebreide selectie aan monitors, docking stations, printers, toetsenborden, laptoptassen en muizen zorgt Compsessed Group voor een productieve, volledig georganiseerde werkplek. 

Recent stond Compsessed Group in voor de levering en aangepaste configuratie van IT-toestellen in een bouwonderneming. We installeerden nieuwe laptops, schermen en randapparatuur in de burelen. Voor elke werknemer stelden we MFA (Multi Factor Authentication) in. Daarnaast pasten we de rechten van ‘shared’ mailboxen aan, waardoor mensen makkelijk kunnen worden toegevoegd of verwijderd bij instroom of uitstroom van personeel. Iedereen kreeg ook een grondige training over essentiële applicaties zoals OneDrive, SharePoint en Teams. Die aanpak leidde tot een verhoogde efficiëntie en beter gestructureerde bedrijfsprocessen. 

Smartphones en tablets 

Voor trouwe én nieuwe gebruikers zijn de Samsung smarpthones een uiterst elegante en innovatieve reeks. Compsessed Group begeleidt je met ondersteuning op maat voor deze mobiele toestellen. Ook fans van de veelzijdige smartphones van Apple , vinden bij Compsessed Group zonder twijfel de oplossing met de iPhone die het meest bij hun behoeften en budget aansluit.

Dezelfde keuze – Samsung versus Apple – bieden we bij tablets. Opteer je voor de ongeëvenaarde mobiele ervaring van Samsung of de intuïtieve gebruikerservaring, verbluffende graphics en de brede waaier aan apps van de Apple iPad? Compsessed Group maakt een gedetailleerde vergelijking tussen producten van beide merken, op basis van ontwerp, prestaties, prijs en het ecosysteem. Op die manier beschik je over alle documentatie om de voor jou beste smartphone- of tabletkeuze te maken.

Rugged devices

‘Rugged wat’, horen we je al denken. Rugged devices (smartphones en tablets) zijn specifiek gemaakt om in zware omstandigheden, zoals op werven, optimaal te functioneren. Ze zijn bestand tegen schokken, vochtigheid en stof. Op die manier bieden ze optimale prestaties op veeleisende werkplekken. In dergelijke omstandigheden vormen ze een betere oplossing dan de normale smartphone of tablet.

Volledige ontzorging van je IT-toestellen

Wil je dat jouw medewerkers op elk moment over optimaal beveiligde en up-to-date mobiele toestellen beschikken? Met MDM (Mobile Device Management) en –abonnementbeheer biedt Compsessed Group hiervoor een heel accurate oplossing. Ons gepassioneerd team ontzorgt je volledig bij deze dienst, die je als extralegaal voordeel aan je medewerkers kan aanbieden. Op die manier genieten zij van de nieuwste technologie en werken ze tevredener en efficiënter dan ooit tevoren. Van een win-win-situatie gesproken. Het bespaart je bovendien de aankoop van paracetamol of andere medische ‘tabletjes’. 

Vacatures Compsessed Group Team

Niet gevonden waar u naar zocht?

Questiomark

Support & Consultancy

Betrouwbare assistentie voor probleemoplossing, systeem- en netwerkbeheer, implementatie, roll-out en training.

Security

Beveiliging

Ervaar topbeveiliging. Wij bieden cloud & fysieke backup & restore, meervoudige authenticatie, wachtwoordbeheer en antivirus.

Website

Websitecreatie

Laat jouw merk stralen met op maat gemaakte, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke websites die indruk maken.

Software

Digitale workflow

Verhoog je productiviteit met M365 en MS Dynamics, topsoftware voor jouw bedrijf.

AI Icoon

AI - Copilot

Met Copilot optimaliseer je de workflow en verhoogt de productiviteit van jouw team door middel van artificiële intelligentie.

Hardware

Digitale apparatuur

Complete hardwareoplossingen: van laptops en desktops tot randapparatuur en mobiele apparaten.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Compsessed Group
Hallo👋
Hoe kunnen we je helpen?