Cybersecurity, een absolute must

Compsessed Group is jouw betrouwbare partner in cybersecurity en data protection. Na een ‘threat analysis’ helpen we je met uitgebreide en aangepaste oplossingen, die jouw bedrijf beschermen tegen onlinebedreigingen en data loss.

Cybersecurity bij compsessed

De 11 geboden van databescherming

Firewalls

Fysieke firewalls controleren het netwerkverkeer op netwerkniveau. Firewalls in software bewaken het inkomend en uitgaand netwerkverkeer op alle individuele toestellen. 

Antivirussoftware en anti-malware-software

Deze oplossingen sporen virussen, wormen, Trojaanse paarden en spyware op en verwijderen ze van jouw computersystemen en netwerken. 

Encryptie

Door encryptie van gegevens, zorg je ervoor dat onbevoegde personen ze niet kunnen openen of opvangen. Dat gebeurt zowel in rust als tijdens de verzending over netwerken.

Veilige toegangscontrole

Hierbij integreren we het gebruik van sterke wachtwoorden en authenticatie op verschillende niveaus (MFA). Dankzij access control krijgen alleen geautoriseerde gebruikers toegang tot gevoelige systemen en essentiële data.

Patch management

Via het gebruik van regelmatige software-updates en patches, houden we het systeem actueel en lossen we bekende beveiligingslekken op. Op die manier verdelg je zowel in Windows als in andere programma’s virussen, malware en spyware. 

Back-up en herstel van data

Systematisch back-ups van gegevens maken en procedures voor data recovery zorgen voor een grote toegevoegde waarde. Ze laten je gepast reageren op incidenten zoals data loss en aanvallen van ransomware.

Veiligheidsaudits en penetratietests

Compsessed Group kan je beveiligingsinfrastructuur regelmatig evalueren, onder meer door het uitvoeren van pen-(etratie)tests. Op die manier kunnen we kwetsbaarheden identificeren en in de toekomst voorkomen, vooraleer ongewenste bezoekers via een achterdeurtje voor schade zorgen.

Veiligheidsbeleid en beschermingsprocedures

Door de invoering van protocollen voor informatiebeveiliging, verlaag je het risico op dataverlies. Dat kan onder andere bereikt worden door het opstellen van procedures die bepalen wie toegang heeft tot welke informatie, het efficiënt gebruiken van de middelen binnen het bedrijf, zoals computers, software en netwerken, en door trainingen te geven die de bewustwording van veiligheidskwesties bij je medewerkers vergroten.

Netwerksegmentatie

Als je een netwerk in diverse segmenten verdeelt, beperk je de verspreiding van aanvallen en versterk je de beveiliging. De opdeling in een User VLAN, een printer VLAN en een infrastructurele VLAN  is daar een goed voorbeeld van. 

Internet

Een optimale draadloze verbinding met een volledige dekking is erg belangrijk voor een onderneming. Je kan de veiligheid ervan verbeteren door het opzetten van een gastennetwerk. Op die manier kunnen zij vlot online, zonder toegang tot de data van je productieomgeving of die van bijvoorbeeld je juridische dienst. 

Domeinen

On-prem-domeinen bieden meer controle en privacy over gegevens. Cloud-domeinen zijn een garantie voor schaalbaarheid, flexibiliteit en makkelijke toegang tot vooruitstrevende technologieën, zonder dat je zwaar in IT-infrastructuur moet investeren. 

Recent realiseerde Compsessed Group een upgrade van het netwerk voor een bank- en verzekeringskantoor. Daardoor voldoet hun systeem nu aan alle voorschriften. Het netwerk werkt veiliger, sneller en betrouwbaarder, zowel voor internettoegang als voor telefoongesprekken via VoIP. Zo zijn er minder storingen en kan iedereen efficiënter werken.

Kies voor veilige data

Compsessed Group beschermt jouw corporate data op een veilige en efficiënte manier. Graag gaan we met jou in overleg om de ideale strategie voor cybersecurity te bespreken en digitale bedreigingen een duidelijke halt toe te roepen.

Vacatures Compsessed Group Team

Niet gevonden waar u naar zocht?

Questiomark

Support & Consultancy

Betrouwbare assistentie voor probleemoplossing, systeem- en netwerkbeheer, implementatie, roll-out en training.

Security

Beveiliging

Ervaar topbeveiliging. Wij bieden cloud & fysieke backup & restore, meervoudige authenticatie, wachtwoordbeheer en antivirus.

Website

Websitecreatie

Laat jouw merk stralen met op maat gemaakte, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke websites die indruk maken.

Software

Digitale workflow

Verhoog je productiviteit met M365 en MS Dynamics, topsoftware voor jouw bedrijf.

AI Icoon

AI - Copilot

Met Copilot optimaliseer je de workflow en verhoogt de productiviteit van jouw team door middel van artificiële intelligentie.

Hardware

Digitale apparatuur

Complete hardwareoplossingen: van laptops en desktops tot randapparatuur en mobiele apparaten.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Compsessed Group
Hallo👋
Hoe kunnen we je helpen?